آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

برنامه ایران برای صادرات جهانی واکسن با همکاری کوبا

برنامه ایران برای صادرات جهانی واکسن با همکاری کوبا وزیر بهداشت، در بازدید رییس جمهور کوبا از انستیتو پاستور ایران، بر توسعه همکاری‌های دو کشور در حوزه سلامت تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام عین اللهی، در حاشیه بازدید رئیس جمهور کوبا از انستیتو پاستور ایران گفت: فصل جدیدی بین روابط دو کشور ایران و کوبا ایجاد خواهد شد و ما پیشرفت‌های بسیاری خواهیم داشت.

 

وی افزود: به رغم تحریم‌های ناجوانمردانه ایران توانسته در همه عرصه‌ها پیشرفت کند و ما ۹۹ درصد داروها و ۴۰ درصد تجهیزات پزشکی پیشرفته را تولید می‌کنیم و بیماران زیادی برای درمان به ایران می‌آیند و ۶۷ دانشگاه و دانشکده پزشکی و ۲۲ هزار هیئت علمی و ۸۵۰ مرکز تحقیقاتی داریم و برای رشد باید روی پای خود بایستیم و همانطور که تحریم کوبا را قوی کرد، ایران را هم قوی کرد.

 

عین اللهی ادامه داد: انستیتو پاستور با مؤسسه تحقیقاتی فینلای کوبا سه دهه همکاری داشتند و در دوران کرونا یکی از بهترین واکسن‌های دنیا با همکاری ایران و کوبا تولید شد. ما اگر بخواهیم رشد کنیم باید با همکاری یکدیگر رشد کنیم.

 

وزیر بهداشت گفت: کوبا نقش راهبردی در آمریکای لاتین دارد و موقعیت حساس کوبا برای ما ارزشمند است و ما به دنبال تقویت همکاری علمی با کوبا هستیم و دانشمندان ایران و کوبا تحقیقات مشترک انجام دهند.

 

عین اللهی افزود: ما به دنبال انتقال تکنولوژی واکسن‌هایی، چون مننژیت و پنوموکوک برای تولید در ایران و تولید واکسن مشترک هستیم و هدف ما این است که تمام منطقه را ببینیم و همکاری مشترک ایران و کوبا موجب صادرات جهانی واکسن شود.

 

وزیر بهداشت گفت: تحریم‌ها هیچ اثری در رشد علمی کوبا و ایران نخواهند داشت و کشورهای ایران و کوبا با مردم و دانشمندان انقلابی می‌توانند راه رشد را دنبال کنند و همکاری و نزدیکی دو کشور باید بیشتر شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار